اتاقک آسانسور

اتاقک آسانسور

Rate this post

اتاقک آسانسور

اتاقک آسانسور برخی از مشخصات آسانسور

* طراح باید تعداد، ظرفیت و نوع (مسافربر، باربر،…) آسانسورهای ساختمان را در مراحل اولیه طراحی، تعیین و آن ها را براساس اطلاعات بدست آمده و مقررات این مبحث جانمایی کند. پیش بینی تمهیدات لازم متناسب با شرایط اقلیمی به عهده طراح میباشد.

* در ساختمان های با طول مسیر قائم حرکت بیش از 7 متر از کف ورودی اصلی (معمولا بیش از سه نقطه) تعبیه آسانسور الزامی می باشد.

موتورخانه: فضایی است که موتور گیربکس یا سیستم محرکه آسانسور، تابلو کنترل و غیره را در خود جای می دهد.

اتاقک آسانسور
اتاقک آسانسور

بازرسی بالابر / اتاقک آسانسور

نگهدارنده ریل ها: رابطی است که ریل ها را به سازه و دیواره چاه آسانسور متصل می کند و برای اتصال آن، از بست مخصوص و پیچ و مهره استفاده می شود.

بطور معمول استقرار ریل های کابین در مرکز دو دیوار طرفین چاه آسانسور است و ریل های وزنه در دو گوشه چاه در قسمت انتهایی، مقابل درهای طبقات قرار میگیرد، در این وضعیت باید داربست به صورتی نصب شود که هیچ مزاحمتی برای انجام نصب ریل ها و براکت ها به وجود نیاورد.

بیشتر بدانید . .
بازرسی پله برقی

وزنه تعادل: وزنه یا ترکیبی از وزنه هاست که برای متعادل کردن وزن کابین و بخشی از ظرفیت آسانسور به کار می رود.

بازرسی پله برقی

آسانسور صنعتی / اتاقک آسانسور

برای کابین دو عدد ریل راهنما وجود دارد و اشتباه مرسوم این است که برخی تصور میکنند چهار ریل راهنما برای کابین وجود دارد. برای وزنه تعادل هم دو عدد ریل راهنما وجود دارد.

همکف: عبارت است از طبقه ای که بطور مستقیم یا از طریق شیب دسترسی (رمپ) و یا چند پله به کف پیاده رو منتهی می شود.

یوک کابین: قاب نگهدارنده ای است که کف کابین، ترمز های ایمنی، کفشک ها و سیم بکسل ها به آن متصل می شوند.

اتاقک آسانسور
اتاقک آسانسور

استاندارد آسانسور

بازرسی فنی و ایمنی آسانسور ،انواع بالابر و پله های برقی

بازرسی فنی آسانسور

الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی ایجاب می کند که مهندسین ناظر و کارفرمایان صنعت برای اطمینان و ایمنی بیشتر و قبل از صدور پایان کار، از نهاد مربوطه مانند سازمان استاندارد کشوری و استانی تاییدیه ایمنی و نیز تاییدیه کیفیت آسانسور را اخذ نمایند.

مهمترین دلیل برای توجه به الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی این است که این وسیله پرکاربرد مستقیماً با جان انسان ها در ارتباط است. ملزوم بودن به الزامات قانونی آسانسور ایمنی مسافرین آن را همیشه حفظ کرده و استفاده بهینه از این تکنولوژی را برای انسان ها محقق می کند.

بیشتر بدانید . .
طبقه بندی ساختمان ها

نکته بسیار مهم درباره الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی این است که سازمان ملی استاندارد، اعتبار یکساله برای تمامی گواهینامه ها صادر می کند و مالکان و مدیران ساختمان باید بعد از به پایان رسیدن مدت مشخص شده دوباره برای بازرسی و اخذ تاییدیه های آسانسور، توسط مشاوران وزارت کار و رفاه اجتمایی اقدام کنند و صحت عملکرد آسانسور و بالابرهای خود را بازرسی و تاییدیه سلامت دستگاه را دریافت کنند .

شرکت بازرسی آریا ایمن آوات با سال ها تجربه در زمینه خدمات بازرسی انواع آسانسور، بالابر و پله های برقی  یکی از حرفه ای ترین شرکت ها در حوزه بازرسی است. شرکت آریا ایمن آوات با دریافت کلیه مجوزهای لازم از وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت کار و رفاه اجتماعی و سازمان ملی استاندارد برای صدور تاییدیه انواع آسانسور، بالابر و پله های برقی، آماده ارائه کلیه خدمات بازرسی ایمنی در سراسر کشور عزیزمان ایران است.

ما در آریا ایمن آوات با در اختیار داشتن دفتر و نمایندگی در اغلب استان های کشور، خدمات بازرسی ایمنی لیفتینگ  و صدور گواهینامه سلامت (سرتیفیکیت) را بر اساس ISIRI 6303-1 مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهاي برقی و ISIRI 6303-2  سازمان ملی استاندارد با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در سراسر ایران انجام خواهیم داد .

بروزرسانی سایت

Comments for this post are closed.